[gs_logo logo_cat="heb"]
בטיחות מזון במסעדות
מטרת הקורס – אם הנך בעסקי המזון, חלק מהאחריות שלך היא לוודא כי כל הזכיינים שלך והעובדים שלך יודעים את חוקי בטיחות המזון הבסיסיים. חוסר התייחסות רצינית לנושא זה, יכולה להרוס את העסק שלך והשם הטוב שלך. מטרת הקורס הינה ללמד מה צריך לעשות כדי להבטיח ולדאוג שהמזון המוגש במסעדה הוא בטיחותי ואיכותי לאכילה.
משך הקורס – 5 שיעורים (כ- 4 שעות)
קהל היעד – כל בעל מסעדה, זכיין, בעל רשת מזון, הנהלה וצוות רשת מזון
סילבוס
- שיעור 1
- מהו חוק FIFO ויישום נכון שלו.
- תאריכי תפוגה והרלוונטיות שלהם.
- תוויות מזון ותאריכים
- מה הוא HACCP ומה שמעותו
- נהלים לאופן ניקוי פירות וירקות ושימוש בחומרי חיטוי
- שיעור 2
- ניהול שרשרת מזון מצונן.
- טווח הטמפרטורה התקין והמסוכן
- מדי טמפרטורה למזון
- שיעור 3
- רכש נכון של מזון
- כיצד לקבל אספקת מזון
- שיעור 4 – ניקיון, היגיינה וכיצד למנוע זיהומי מזון
- שיעור 5 – אחזקה שוטפת ומונעת של ציוד במסעדה
הקורס הזה מעניין אותך? עזור לנו לתעדף אותו לפני שנציע אותו לרכישה