מדינת החברה המזכה: ישראל
מס' סניפים: 7
מיקום זיכיון פנוי: כל הארץ
בית הפול
למה להצטרף לרשת בית הפול? כי עם סטטיסטיקה אי אפשר להתווכח!
הנה כמה עובדות מסקר שהתפרסם באתר "מעריב" (למאמר המלא לחץ כאן )
- חומוס הוא המאכל הלאומי בישראל
- 93% מהישראלים אוכלים חומוס על בסיס שבועי, וממוצע תדירות אכילת החומוס הוא יותר מפעמיים בשבוע
- כ־ 15% מהציבור רוכשים חומוס בחומוסיות
כלומר, בית הפול אינו עסק בר חלוף, אלא הוא כאן כדי להישאר! תמיד רלוונטי, תמיד אהוב על כולם, תמיד טעים!
אז מי אנחנו?
בית הפול הינו מוסד באר שבעי שהתחיל בשנת 1952 עם זוג צעיר וחלום גדול על אוכל.
עברו השנים והחלום נהיה ממשי, הזוג הצעיר הפך לאימפריה בעיר, האכיל המוני פיות והפך לבין המוסדות המוכרים שהמונים רבים מכל הארץ מגיעים כדי לטעום את הטעם הייחודי של המנות.
הסוד שלנו הוא שאוכל הוא האהבה שלנו, אנחנו נותנים את כל כולנו בכל מנה ומנה בכל פול ופול יחד עם יחס אישי לכל לקוח.
המסורת המשפחתית שעברה מדור לדור מתחברת כעת עם תפיסות קולינריות חדשות ועיצוב מתקדם.
לא עוד מסעדה של אוכל רחוב – אלא רשת מסעדות של אוכל רחוב טרנדי ומתחדש.
רשת בית הפול מונה כ-7 סניפים פעילים ומחפשת זכיינים חדשים על מנת להמשיך ולהתפתח בפריסה ארצית.
רשת בית הפול ממשיכה לטפח את הערכים הישנים עליהם התבססה הרשת מרגע הקמתה – אוכל חם, טרי, מזין ומספק ולצד זה, דוגלת בערכים חדשים החשובים לא פחות של בריאות, אסטטיקה, סביבה מודרנית וטעמים שמתחדשים מפעם לפעם.
מה שמייחד את רשת בית הפול מהמתחרים הם כלים ופלטפורמות מתקדמות שניתן למצוא בכל הסניפים: ערוצי דיגיטל, אפליקציית הזמנות ועמדות הזמנה דיגיטליות והכל למען איכות ונוחות הלקוחות שלהם.
למה כדאי להיות זכיין ברשת בית הפול?
- הרשת מלווה את הזכיין צעד אחר צעד כדי לעזור לזכיין להגשים את חלומותיו
- ידע וניסיון של שנים רבות בתחום
- מוניטין חזק שהרשת צברה במשך 60 שנות פעילותה
- הדרכה וחפיפה בעסק של הזכיין בכל תקופת הזיכיון
- מודל עסקי מעולה עם רווח גולמי גבוה