[gs_logo logo_cat="heb"]
איך לנהל מסעדה
מטרת הקורס: שיפור הכנסות ורווחיות של עסקי מסעדות כולל: מזון מהיר, בתי קפה, מסעדות מכל סוג, פאבים וכו'.
בקורס זה תלמדו מסטיבן וולפסון, בעל ניסיון בזכיינות של למעלה מ-35 שנה את כל הסודות על איך חברות ענק עוזרים ליזמים שלהם (זכיינים) ועל איפה מסתתר הכסף שברך כלל נוזל בין האצבעות.
משך הקורס: 12 שיעורים (כ-14 שעות)
קהל היעד: בעלי רשתות וצוותיהם, בעלי מסעדות וזכיינים של מסעדות.
סילבוס
- שיעור 1 – המטרות הכלכליות לפתיחת מסעדה
- מסעדה זה עסק לעל דבר – איפה הכסף / הרווחים?
- סוגים שונים של מסעדות – יתרונות וחסרונות.
- שיעור 2 – הפרמטרים לבניית מסעדה מצליחה
- חווית הלקוח.
- מוצר / תפריט / אספקת מזון.
- כח אדם.
- שיווק ופרסום.
- Back Office.
- שיעור 3 – צ'קליסטים – סקירה על כל הצ'קליסטים שצריכים להיות למסעדה.
- שיעור 4 – חשיבות נקודת איזון – האלמנט החשוב ביותר לדעת כדי להצליח במסעדנות.
- שיעור 5 – שליטה בדוח רווח והפסד וניהול תזרים מזומנים.
- שיעור 6 – פרסום, שיווק ומיתוג
- ההבדל בין שיווק ופרסום.
- מיתוג ויחסי ציבור.
- פרסום ברשתות החברתיות.
- שיעור 7 – תמחור תפריט וחישוב עץ מוצר -ההשלכות לטעויות בתמחור לא נכון של תפריט, העלולות לגרום לעבודה בחינם.
- שיעור 8 – חישוב עלות מזון
- ספירות מלאי.
- אופן הכנת דו"ח עלות מזון.
- ניתוח דוח עלות מזון והפקת לקחים.
- שיעור 9 – ניהול שרשרת אספקת מזון מצונן
- מניעת זיהום מזון.
- טווח טמפרטורות וסכנות.
- FIFO
- שיעור 10 – פילוסופיה של שרות, מכירות ועבודת צוות
- חווית הלקוח.
- מכירות (Up Selling).
- עבודת צוות (איך להפוך את הלקוח לשגריר).
- שיעור 11 – כח אדם (עלויות שכר עבודה)
- גיוס עובדים.
- שימור עובדים.
- בניית סידורי עבודה.
- יעילות כח אדם.
- שיעור 12 – סיכום הקורס וחיבור כל הכלים יחד.
הקורס הזה מעניין אותך? עזור לנו לתעדף אותו לפני שנציע אותו לרכישה