מדריכים וקורסים
אנו במכון הישראלי לזכיינות מציעים מס' קורסים בנושאים שונים הקשורים לעולם הזכיינות:
איך בונים רשת זכיינות / להפוך סניף לרשת – מטרת הקורס היא להציג בפני בעלי רשתות, בין אם בזכיינות ובין אם בבעלות, את המגוון הרחב של השיקולים הדורשים התייחסות ומענה בהחלטה לצאת לדרך במודל הזכיינות.
איך לרכוש זיכיון – מטרת הקורס היא לסייע לאנשי עסקים השוקלים להיות זכיינים ברשת לבחון את הצעד באופן רציונלי ולא מתוך התאהבות ברעיון.
איך להצליח כזכיין – מטרת הקורס היא להקנות לזכיינים (חדשים וותיקים) הבנה טובה יותר לגבי ניהול העסק במטרה להגדיל את סיכוייהם להצלחה.
איך לשפר יחסים במערכות זכיינות – מטרת הקורס היא למנוע או לתקן משברים ברשתות מזכות.
איך לנהל מסעדה (דגש על שיפור רווחים) – מטרת הקורס אופן שיפור הכנסות ורווחיות של עסקי מסעדות.
בטיחות מזון במסעדות – מטרת הקורס – אם הנך בעסקי המזון, חלק מהאחריות שלך היא לוודא כי כל הזכיינים שלך והעובדים שלך יודעים את חוקי בטיחות המזון הבסיסיים.
המכללה הישראלית לזכיינות יוצאת לדרך!
אנחנו, יחד עם עם ישראל כולו, מייחלים לימים טובים ושקטים יותר. ובינתיים, אולי אפשר לנצל את הזמן בשביל לנסות לחזור קצת לשגרה המוכרת, להתנתק קצת מהטלוויזיה והחדשות ולהתרכז במשהו חדש ומעניין.
בימים טרופים אלה, כשיש הרבה סימני שאלה על עתיד העסקים בישראל, בואו נלמד יחד איך אפשר להצליח.
המכון הישראלי לזכיינות מציע לכל בעלי העסקים להשתתף בוובינר ללא עלות שבמהלכו יוצגו נושאים עיקריים מתוך כוונה לעורר מחשבה מושכלת תוך כדי הדרכה והעשרת ארגז הכלים להתמודדות עם הדילמות והשאלות שעולות.
בוובינר נתמקד בהיבטים הכלליים בזכיינות ומה צריך לקחת בחשבון כאשר נכנסים לעולם הזה. נציג שיטה מיוחדת שסטיבן וולפסון פיתח במשך שנים בהסתמך על ידע וניסיון של למעלה מ-35 שנה בתחום הזכיינות ונתמקד ב-8 תנאים מוקדמים על מנת להפוך עסק לרשת מזכה.
למי שמעוניין להשתתף בוובינר ללא עלות יש ללחוץ על הלינק ולהירשם!